Бърза помощ за вашия компютър - инсталация, преинсталация, закупуване и поддържка на софтуер, сервиз, консултации Системи за видеонаблюдение и видеоохрана. Цени, монтаж, сервиз, CCTV Търговски софтуер и хардуер за магазини и заведения - каси, касови апарати, счетоводство, склад, заплати и др. Бърза помощ за вашия компютър - инсталация, преинсталация, закупуване и поддържка на софтуер, сервиз, консултации Онлайн магазин Туй-онуй Домофони и входни домофонни системи и уредби - сервиз и поддръжка Ирзработка на фирмени уеб сайтове - креативен уеб дизайн и програмиране, SEO - оптимизация за Google, поддръжка и консултации Научете повече...
Начало Оферти Контакти

office@blucomp.eu | 0878 50 72 71, 02 828 5221 | карта на сайта

ЛАПТОПИЛАПТОПИ - Диагностика и почистване

30 лв.

Описание
Диагностика, цялостно почистване, смазване на вентилатори, смяна на термо паста на процесор и охлаждане за лаптоп на цена 30 лв.
Характеристики
Лаптопите, както и настолните компютри периодично се нуждаят от почистване и профилактика на компонентите против прегряване. Общоизвестно е, че 70% от проблемите свързани с лаптопи и десктопи са в следствие на прекомерно прегряване и дефектиране или разлепяне на видеокарта или чипсет от дънната платка. За целта е необходимо редовно почистване от прах, смазване на вентилаторите, смяна на термо пастата на процесора и видеокартата, което ще подсигури оптимално охлаждане на вашия лаптоп/декстоп без да се стига до прегряване.